Vriend zijn


Elk jaar een nieuw project
Eén van de doelstellingen van de vrienden, is het jaarlijks bijdragen aan een vooraf benoemd project van de Scratch Muziekdagen Leiden, dat leidt tot een verbetering van dit evenement. Wil je weten welk project dit jaar wordt gesteund door jouw bijdrage? Kijk dan bij
Vrienden projecten.

Nieuwsbrief
Als vriend ontvang je tweemaal per jaar een nieuwsbrief met daarin exclusieve informatie over de ontwikkelingen over de Scratch Muziekdagen Leiden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te denken over het jaarlijkse project. Zo word je als vriend echt betrokken bij dit mooie en unieke evenement. Binnenkort volgt hier de mogelijkheid om je voor deze nieuwsbrief aan of af te melden.

Wijziging doorgeven
Wil je een wijziging doorgeven? Dan kan dit via

Lees hier de nieuwsbrieven!
Scratch Muziekdagen Leiden: het grootste jaarlijkse scratchevenement van Europa
Scratch komt van de Engelse uitdrukking ‘to start from scratch’ ofwel ‘met niets beginnen’. En dat is precies wat dit evenement is: samen met zo’n 1000 andere muziekliefhebbers uit alle delen van het land op één dag een muziekstuk instuderen én ’s avonds uitvoeren voor publiek.

Onder leiding van een professionele koordirigent en solisten, bieden De Scratch Muziekdagen een podium aan zangers en muzikanten uit Nederland én Europa. Iedereen mag meedoen, of je nou heel goed bent of niet. Meedoen met de Scratch Muziekdagen, betekent ook een dag vol plezier, gezelligheid en ontmoetingen. We hebben elk jaar een uitgebreid programma, dus je kunt zelf kiezen uit verschillende muziekthema’s en data. Meerdere dagen meedoen kan natuurlijk ook, dus graag tot Scratch!