Prikbord


Het prikbord is momenteel tijdelijk buiten gebruik.


Dit prikbord is bedoeld voor het uitwisselen van informatie, vragen en kennis over en tussen deelnemers van de Scratchdagen en andere muziekliefhebbers. Wil je een reactie, vergeet dan niet om je contactgegevens te vermelden. Dit prikbord voorziet hier helaas niet in.

Met vragen over de Scratchdagen, die uitsluitend door de organisatie beantwoord kunnen worden, verzoeken wij een e-mail te sturen naar: bericht@scratch.nu.

Commerciële (wervings)acties zijn op dit prikbord niet toegestaan. Het is natuurlijk wél mogelijk om flyers en folders te verspreiden tijdens de Scratchdagen zelf, via de daarvoor bestemde foldertafels.

Lees hier de nieuwsbrieven!
Scratch Muziekdagen Leiden: het grootste jaarlijkse scratchevenement van Europa
Scratch komt van de Engelse uitdrukking ‘to start from scratch’ ofwel ‘met niets beginnen’. En dat is precies wat dit evenement is: samen met zo’n 1000 andere muziekliefhebbers uit alle delen van het land op één dag een muziekstuk instuderen én ’s avonds uitvoeren voor publiek.

Onder leiding van een professionele koordirigent en solisten, bieden De Scratch Muziekdagen een podium aan zangers en muzikanten uit Nederland én Europa. Iedereen mag meedoen, of je nou heel goed bent of niet. Meedoen met de Scratch Muziekdagen, betekent ook een dag vol plezier, gezelligheid en ontmoetingen. We hebben elk jaar een uitgebreid programma, dus je kunt zelf kiezen uit verschillende muziekthema’s en data. Meerdere dagen meedoen kan natuurlijk ook, dus graag tot Scratch!