Vrienden


Als je eenmaal hebt meegedaan aan de Scratch, dan wil je weer.  En gelukkig kan dat, want we zijn er elk jaar en daarmee een vaste muzikale ontmoetingsplaats voor iedereen die van zingen houdt. Als je eenmaal verkocht bent aan de Scratchdagen, dan kan je dat ook laten blijken, door vriend te worden. De vrienden van de Scratchdagen zijn namelijk belangrijk om het evenement te laten zijn én blijven wat het nu is: groots, goed georganiseerd én gunstig geprijsd. Want de deelnameprijzen van de Scratch Muziekdagen Leiden behoren tot de laagste in Nederland en dat willen wij graag zo houden. Als vriend draag je hieraan bij met een minimale jaarlijkse bijdrage van €10,- .
 
En dat is niet alleen goed voor ons, maar ook leuk voor jou. Want een 
VRIEND VAN DE SCRATCH ontvangt € 3,00 korting bij deelname aan de Scratch. Er is daarnaast elk jaar een bijzondere actie voor de nieuwe vrienden! Maar er is meer, kijk daarvoor eens bij de vrienden projecten.
 
Door je aan te melden als 
VRIEND help je ons om de continuïteit van het evenement Scratch Muziekdagen Leiden te waarborgen én daarnaast de kwaliteit te verbeteren.

Alvast bedankt en tot Scratch!

Lees hier de nieuwsbrieven!
Scratch Muziekdagen Leiden: het grootste jaarlijkse scratchevenement van Europa
Scratch komt van de Engelse uitdrukking ‘to start from scratch’ ofwel ‘met niets beginnen’. En dat is precies wat dit evenement is: samen met zo’n 1000 andere muziekliefhebbers uit alle delen van het land op één dag een muziekstuk instuderen én ’s avonds uitvoeren voor publiek.

Onder leiding van een professionele koordirigent en solisten, bieden De Scratch Muziekdagen een podium aan zangers en muzikanten uit Nederland én Europa. Iedereen mag meedoen, of je nou heel goed bent of niet. Meedoen met de Scratch Muziekdagen, betekent ook een dag vol plezier, gezelligheid en ontmoetingen. We hebben elk jaar een uitgebreid programma, dus je kunt zelf kiezen uit verschillende muziekthema’s en data. Meerdere dagen meedoen kan natuurlijk ook, dus graag tot Scratch!