Nieuws(brieven)

Nieuwsbrieven in een nieuw jasje
De Scratch Muziekdagen Leiden hebben sinds dit jaar ook een digitale nieuwsbrief. Op deze manier kunnen wij onze trouwe achterban veel sneller en makkelijker informeren en daarbij, het ziet er natuurlijk ook veel leuker uit! 

Algemene nieuwsbrief deelnemers
Begin september zullen wij de eerste nieuwsbrief gaan versturen naar álle deelnemers van de Scratch Muziekdagen om hen te informeren over de laatste stand van zaken.  

Hoe vaak worden de nieuwsbrieven verstuurd?
Wij zullen maximaal 4 nieuwsbrieven per jaar versturen. 

Nalezen nieuwsbrieven
Op deze pagina zijn straks alle links te vinden naar de verzonden nieuwsbrieven.  

Aan-of afmelden nieuwsbrieven
Je wilt natuurlijk niets missen van de Scratch, dus als je nog geen nieuwsbrieven ontvangt, meld je dan aan. Dan ontvang je ze voortaan automatisch. Maar mocht het niet meer nodig zijn om de nieuwsbrieven te ontvangen, dan kan je je hiervoor heel makkelijk afmelden, door onderaan de laatst ontvangen nieuwsbrief te klikken op 'afmelden'. 
Lezen nieuwsbrieven:

Aanmelden nieuwsbrief:
Scratch Muziekdagen Leiden: het grootste jaarlijkse scratchevenement van Europa
Scratch komt van de Engelse uitdrukking ‘to start from scratch’ ofwel ‘met niets beginnen’. En dat is precies wat dit evenement is: samen met zo’n 1000 andere muziekliefhebbers uit alle delen van het land op één dag een muziekstuk instuderen én ’s avonds uitvoeren voor publiek.

Onder leiding van een professionele koordirigent en solisten, bieden De Scratch Muziekdagen een podium aan zangers en muzikanten uit Nederland én Europa. Iedereen mag meedoen, of je nou heel goed bent of niet. Meedoen met de Scratch Muziekdagen, betekent ook een dag vol plezier, gezelligheid en ontmoetingen. We hebben elk jaar een uitgebreid programma, dus je kunt zelf kiezen uit verschillende muziekthema’s en data. Meerdere dagen meedoen kan natuurlijk ook, dus graag tot Scratch!