Scratchfoto's bekijken en bestellen via internet

Stacks Image 4417
Title
Stacks Image 4418
Title
Stacks Image 4419
Title
Stacks Image 4420
Title
Stacks Image 4421
Title
Stacks Image 4422
Title
Klik hier om meer foto's bekijken en bestellen

Wil je de Scratchdagen nog eens nabeleven? Dat kan! Via deze pagina kan je alle foto's nabestellen die zijn gemaakt tijdens de Scratchdagen van 2016, 2015, 2014, 2013, 2011, 2010, 2009, 2008 en 2007. Wij gebruiken hiervoor het online fotoprogramma Oypo. De tekst die op het beeldscherm over de foto heen wordt getoond, verschijnt uiteraard niet op de bestelde foto.

Je geeft aan van welke dag je de foto's wilt bekijken. De foto's staan op volgorde van tijd, dus de concertfoto's staan onderaan. Vanwege het grote aantal foto's zijn er per dag meerdere bladzijden. 

De goedkoopste foto van 10 bij 15 heb je al voor € 2,00! 

De foto's zijn gemaakt door Rob's Reality. Meer informatie:
www.robsreality.nl en robsreality@xs4all.nl.
Alle dank voor deze film gaat uit naar Stefan Tetelepta en Lostformat en natuurlijk iedereen die is geïnterviewd of op andere wijze heeft meegewerkt aan de film.

Bekijk ook de Scratch film uit 2014 op Youtube, door op deze regel te klikken.

Lees hier de nieuwsbrieven!
Scratch Muziekdagen Leiden: het grootste jaarlijkse scratchevenement van Europa
Scratch komt van de Engelse uitdrukking ‘to start from scratch’ ofwel ‘met niets beginnen’. En dat is precies wat dit evenement is: samen met zo’n 1000 andere muziekliefhebbers uit alle delen van het land op één dag een muziekstuk instuderen én ’s avonds uitvoeren voor publiek.

Onder leiding van een professionele koordirigent en solisten, bieden De Scratch Muziekdagen een podium aan zangers en muzikanten uit Nederland én Europa. Iedereen mag meedoen, of je nou heel goed bent of niet. Meedoen met de Scratch Muziekdagen, betekent ook een dag vol plezier, gezelligheid en ontmoetingen. We hebben elk jaar een uitgebreid programma, dus je kunt zelf kiezen uit verschillende muziekthema’s en data. Meerdere dagen meedoen kan natuurlijk ook, dus graag tot Scratch!