Aanmelden als Vrijwilliger

Stichting Scratch Muziekdagen Leiden is een vrijwilligersorganisatie. Zo’n 20 vrijwilligers vormen samen het Comité, dat het evenement voorbereidt. Ze zijn daar het hele jaar door mee bezig. Daarnaast zijn er op de dag zelf nog veel meer vrijwilligers die de handen uit de mouwen steken: ze schenken koffie, beantwoorden vragen, enz. Het gaat daarbij maar om één ding: een weergaloos mooi, gezellig en vlot lopend scratchfestijn! We hebben altijd nieuwe vrijwilligers nodig. In de rubriek Vacatures (onderaan de website te vinden) staan enkele concrete taken. Maar daarnaast zijn er bij op- en afbouw en tijdens de dagen altijd mensen nodig. Dus meld je aan!


Lees hier de nieuwsbrieven!
Scratch Muziekdagen Leiden: het grootste jaarlijkse scratchevenement van Europa
Scratch komt van de Engelse uitdrukking ‘to start from scratch’ ofwel ‘met niets beginnen’. En dat is precies wat dit evenement is: samen met zo’n 1000 andere muziekliefhebbers uit alle delen van het land op één dag een muziekstuk instuderen én ’s avonds uitvoeren voor publiek.

Onder leiding van een professionele koordirigent en solisten, bieden De Scratch Muziekdagen een podium aan zangers en muzikanten uit Nederland én Europa. Iedereen mag meedoen, of je nou heel goed bent of niet. Meedoen met de Scratch Muziekdagen, betekent ook een dag vol plezier, gezelligheid en ontmoetingen. We hebben elk jaar een uitgebreid programma, dus je kunt zelf kiezen uit verschillende muziekthema’s en data. Meerdere dagen meedoen kan natuurlijk ook, dus graag tot Scratch!