Aanmelden

Aanmelden voor de Scratch Muziekdagen Leiden
Wat leuk dat je mee wilt doen aan de Scratch Muziekdagen: een dag vol plezier, muziek, ontmoetingen, gezelligheid en een fantastisch concert als afsluiter. Of je nou wilt zingen of een instrument speelt, bij ons kan het allebei. Dus geef je snel op, voordat jouw gewenste dag of dagen vol zitten.

Aanmelden
Heb je al eerder meegedaan, dan heb je een deelnamenummer. Je vindt dit nummer in de nieuwsbrief die je van ons hebt gekregen. Het nummer vindt je linksboven in de Nieuwsbrief, links van de aanhef/naam. Het staat natuurlijk ook op een oud deelnamebewijs, mocht je dit bewaard hebben. Je logt dan in via het deelnamenummer en je postcode, wel zo makkelijk. Heb je nog geen deelnamenummer, meld je dan aan als nieuwe deelnemer. Er wordt dan gelijk een deelnamenummer voor je aangemaakt.

Informatie Messiah I, 16 februari 2017
De Messiah I van 16 februari is voor iedereen.
De inschrijving voor koor voor de Messiah van 16 februari is gesloten!
Vanaf 12 januari is de inschrijving daarom geopend voor alten en sopranen bij Messiah II!

Informatie Messiah II, 17 februari 2017
De Messiah II van 17 februari is in eerste instantie een jongeren Messiah. Bassen en tenoren van alle leeftijden kunnen zich voor deze uitvoering inschrijven, sopranen en alten helaas niet.

Informatie Musical Highlights, 18 februari 2017
Het programma van de Musical is dit jaar hetzelfde als tijdens de editie van 2016.  Wel is er een verandering in volgorde.

Informatie Programma 19 februari 2017
Op de zondag hebben we na drie jaar weer een Mozart-programma. Dat bestaat zoals gewoonlijk uit het Requiem en het Ave Verum. Daarnaast voeren we dit jaar delen uit van de Mis in c (KV 427) van W.A. Mozart. Van de Mis in c worden alleen de delen uitgevoerd, die Mozart zelf geschreven heeft in 1782/1783. 

Bladmuziek, oefencd's, lunch en diner
Om mee te kunnen doen aan een Scratchdag, heb je natuurlijk bladmuziek nodig, zodat je thuis alvast de muziek kunt bestuderen. Hiervoor zijn tevens oefencd's beschikbaar. Op de dag zelf kan je ook gebruikmaken van een lunch of een Scratch-diner bij het restaurant Buddha's. Als je hiervan gebruik wilt maken, dan kun je dit direct bij aanmelding aangeven.

Betaling
Het totaalbedrag voor jouw deelname wordt afgeschreven via een éénmalig automatisch incasso. Betalen per iDeal is niet mogelijk.

Toesturen deelnamebewijs en bladmuziek
Wij verwachten eind november te starten met het toesturen van de eerste deelnamebewijzen.

 

 


Lees hier de nieuwsbrieven!
Scratch Muziekdagen Leiden: het grootste jaarlijkse scratchevenement van Europa
Scratch komt van de Engelse uitdrukking ‘to start from scratch’ ofwel ‘met niets beginnen’. En dat is precies wat dit evenement is: samen met zo’n 1000 andere muziekliefhebbers uit alle delen van het land op één dag een muziekstuk instuderen én ’s avonds uitvoeren voor publiek.

Onder leiding van een professionele koordirigent en solisten, bieden De Scratch Muziekdagen een podium aan zangers en muzikanten uit Nederland én Europa. Iedereen mag meedoen, of je nou heel goed bent of niet. Meedoen met de Scratch Muziekdagen, betekent ook een dag vol plezier, gezelligheid en ontmoetingen. We hebben elk jaar een uitgebreid programma, dus je kunt zelf kiezen uit verschillende muziekthema’s en data. Meerdere dagen meedoen kan natuurlijk ook, dus graag tot Scratch!